Despre Noi

Asociația Industrii Creative dezvoltă proiecte și produse care urmăresc creșterea industriilor creative, acordând o atenție deosebită antreprenoriatului și parteneriatelor din aceste domenii.

Cine Suntem

Cine Suntem

Ideea înființării asociației a apărut în 2008, odată cu finalizarea proiectului de cartografiere a industriilor creative din Iași, derulat de British Council România și a căpătat statut juridic în 2010.

Misiune

Misiune

Misiunea asociației este de a promova și crește rolul pe care industriile creative îl au în contextul economic și social la nivel național și european.

Scop

Scop

Asociația functionează în scopuri culturale, economice, sociale, educative și umanitare, promovând valorile sale fundamentale: excelența, creativitatea, inovația, inițiativa, pasiunea, performanța, autenticitatea, pragmatismul și perseverența.

Activitate

Asociația Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld din anul 2016 și Classix Festival din 2020. În anul 2021 a pus bazele proiectului educațional #PREƧENT și a lansat proiectul cultural Sinestezia.

Revitalizând activitatea culturală, socială și educațională a orașului și angrenând comunitățile creative ne implicăm în viața civilă a societății prin acțiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv și participativ.

Susține comunitatea creativă!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit.

© 2024 Asociația Industrii Creative ®. Toate drepturile rezervate.