Fondul Donatorilor

Alături de Asociația Trei Vieți am pus bazele Fondului Donatorilor: un demers comun ce își propune să aducă o oază de normalitate și de firesc în cursul vindecării oamenilor, respectiv achiziționarea celor necesare cadrelor medicale și a instituțiilor aflate în nevoie, pe timp de pandemie.

Eforturile noastre comune se îndreaptă spre cei din #LiniaÎntâi, către tot personalul medical și a celor care poartă pe umeri o mare responsabilitate și o dorință uluitoare de a ne face bine.

În februarie 2022 am reactivat proiectul prin suplimentarea spitalelor din Ucraina cu echipament medical, medicamente și consumabile, astfel încât să-i ajutăm pe vecinii noștri copleșiți de criza războiului.

Avem nevoie de implicarea voastră în continuare, iar contribuția fiecăruia dintre voi poate schimba cursul și evoluția stărilor de criză. Am reactivat 𝗙𝗼𝗻𝗱𝘂𝗹 𝗗𝗼𝗻𝗮𝘁𝗼𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 alături de Trei Vieți și festivalul Rocanotherworld pentru a fi alături de vecinii noștri prin susținerea spitalelor din Ucraina cu echipament medical, medicamente și consumabile!

Ce am realizat până acum

Materialele donate până acum sunt:
În Iași:
În Piatra Neamț:
În Ucraina, Cernăuți:
Instituții ajutate:

Pe lângă cele descrise mai sus, considerăm imperios necesară implicarea noastră alături de medicii de familie care reprezintă de fapt primul contact al multor pacienți din România. Materiale de protecție au fost  distribuite și către această categorie defavorizată din punct de vedere instituțional, în situație de criză fiind mai importante după cum este și normal, urgențele.

Printre donațiile făcute de persoane fizice, alături de noi au fost companiile:

© 2024 Asociația Industrii Creative ®. Toate drepturile rezervate.