Fondul Donatorilor

Alături de Asociația Trei Vieți am pus bazele Fondului Donatorilor: un demers comun ce își propune să aducă o oază de normalitate și de firesc în cursul vindecării oamenilor, respectiv achiziționarea celor necesare cadrelor medicale și a instituțiilor aflate în nevoie, pe timp de pandemie.

Eforturile noastre comune se îndreaptă spre cei din #LiniaÎntâi, către tot personalul medical și a celor care poartă pe umeri o mare responsabilitate și o dorință uluitoare de a ne face bine.

Avem nevoie de implicarea voastră în continuare, iar contribuția fiecăruia dintre voi poate schimba cursul și evoluția acestei epidemii.

Ce am realizat până acum

Materialele donate până acum sunt:
În Iași:
În Piatra Neamț:
Instituții ajutate:

Pe lângă cele descrise mai sus, considerăm imperios necesară implicarea noastră alături de medicii de familie care reprezintă de fapt primul contact al multor pacienți din România. Materiale de protecție au fost  distribuite și către această categorie defavorizată din punct de vedere instituțional, în situație de criză fiind mai importante după cum este și normal, urgențele.

Printre donațiile făcute de persoane fizice, alături de noi au fost companiile:

© 2021 Asociația Industrii Creative. Toate drepturile rezervate.