La cald

La cald este proiectul care a luat naștere la începutul lunii martie 2022, din nevoia de a ne implica activ în ajutorarea refugiaților ucraineni, prin oferirea zilnică de hrană caldă.

În strânsă legătură cu autoritățile locale, societatea civilă, companiile private și voluntarii implicați, am reușit în mai puțin de o săptămână să realizăm un sistem eficient prin care să procesăm până la 500 de porții calde de mâncare zilnic. Suntem în discuții permanente cu reprezentanții CJCCI și ONG-urile ieșene partenere, care comunică necesarul și nevoile în timp real, pentru a fi eficienți și a elimina orice fel de risipă nedorită.

 

Cu sprijinul Kaufland România și ajutorul CIVICA, printco și restaurantelor Gran Gusto și Escape, am oferit până în prezent 10000 de porții de hrană caldă în scopul de a acorda un mediu sigur și stabil ucrainienilor găzduiți în centrele ieșene. Printre locațiile oficiale de refugiați, unde a fost distribuită hrana, se numără: Anastasie Panu, Gara CFR Iași, UMF, Holboca, Egros, Aristocrat, Bizantiq și căminele T8, T20.

                                                                                                       Proiect finanțat de Kaufland România

                                                                                                               

© 2024 Asociația Industrii Creative ®. Toate drepturile rezervate.