Sinestezia revine în perioada 26 – 30 octombrie 2023 la Iași

După ediția pilot din 2021, Sinestezia revine în perioada 26 – 30 octombrie 2023 la Iași. Pentru publicul iubitor de artă și cultură, Sinestezia va aduce un program diversificat, sub forme neconvenționale, care va captiva simțurile și imaginația, prin intermediul artei și tehnologiei, în spații clasice și neconvenționale ale orașului.

A Hypher Drive for This City – Instalație video ambientală (26 – 30 octombrie)
În intervalul orar 12:00 – 17:00, la Pasajul Piața Unirii Iași, veți putea experimenta o creație semnată de Andrei Cozlac și Radu Marțin. Această instalație artistică va redefini ritmul orașului în relația cu dinamica și pulsul oamenilor.

Silent Concert: Adam’s Nest (27 octombrie, ora 19:00) la Soft and Grace Garden, experiența de concert va prinde noi dimensiuni senzoriale, cu ajutorul trupei Adam’s Nest, formată din Răzvan Nicolae Rusu, Vlad Alui Gheorghe, Răzvan Moroșanu și Andrei Hâncu. Acești artiști vă vor purta într-un univers muzical unic, într-un cadru deosebit.

Quantum Bodies (29 octombrie, ora 19:00) la Baia Turcească va fi un performance de dans contemporan cu Alice Veliche si Radu Alexandru și video mapping Andrei Cozlac, în care corpul va deveni subiectul unei explorări profunde, aducând sub semnul întrebării identitatea și manifestarea subiectului în momentul prezent. 

Drum Together – Cerc de tobe africane (30 octombrie) la Fab Lab Iași, Lucian Conțiu vă invită începând cu ora 18:00 la 2 ateliere de tobe africane, pentru toți iubitorii de muzică și libertate. Aceste workshop-uri vă vor introduce în lumea fascinantă a muzicii exotice, oferindu-vă oportunitatea de a cânta și de a intra în contact cu ritmurile vibrante ale continentului.

Sinestezia 2023 va fi o experiență culturală de neuitat, în care arta se va întrepătrunde cu tehnologia iar creația umană va fi manifestată în forme neașteptate. Nu ratați această oportunitate de a vă conecta cu lumea artistică într-un mod inedit și captivant.

Accesul la eveniment este gratuit iar numărul de locuri este limitat. Rezervați-vă biletul din timp, aici

Aftermovie Sinestezia 2021
Website: https://asociatiaindustriicreative.com/sinestezia/
Facebook: https://www.facebook.com/sinestezia.ro
Instagram: https://www.instagram.com/sinestezia.ro/

Sinestezia este un proiect inițiat și organizat de Asociația Industrii Creative, sprijinit de Showberry și cofinanțat de Primăria Municipiului Iași.
Partenerii evenimentului: Soft and Grace, FabLab Iași, Wink Media și Viva FM.

***

Asociaţia Industrii Creative este organizator al festivalurilor Rocanotherworld şi Classix din Iaşi, având drept scop revitalizarea culturală a oraşului, angrenarea comunităţilor creative şi implicarea în viaţa civilă a societăţii prin acţiuni care promovează spiritul proactiv, contributiv şi participativ.

Showberry, membru AROC (Asociaţia Romană a Organizatorilor de Concerte şi Evenimente Culturale), este un startup câştigător al programului Investeşte în oameni! Din 2015 dezvoltă proiecte culturale şi creative, fiind unul dintre principalii promotori de concerte publice şi evenimente tematice din regiunea de nord-est a României. Din 2016 este co-organizator al festivalului Rocanotherworld iar din 2020 a Classix Festival, alături de Asociaţia Industrii Creative.

© 2024 Asociația Industrii Creative ®. Toate drepturile rezervate.