Sinestezia

Sinestezia este evenimentul care aduce în față arta sub diversele ei manifestări neconvenționale. Pe parcursul a cinci zile, îmbogățim câmpul cultural contemporan și le oferim artiștilor o nouă platformă de exprimare, încurajându-le creația și valorificând-o în fața publicului.

 

Debutăm cu episodul pilot al proiectului la sfârșitul lunii noiembrie, cu o serie de evenimente în care muzica, dansul și artele vizuale se întrepătrund în instalații multimedia și senzoriale, performance-uri neconvenționale și ateliere artistice, cu artiști cunoscuți atât local, cât și național. 

Proiectul Sinestezia este cofinanțat de Primăria Municipiului Iași.

Program

Timp de 5 zile, în perioada 26-30 noiembrie 2021, la Iași, publicul va putea experimenta fenomene ale imaginarului prin intermediul artei și tehnologiei, în spații clasice și neconvenționale ale orașului. Evenimentele se vor desfășura în format hibrid, atât online, cât și fizic.

Intrarea la evenimente este gratuită, iar accesul se face în baza certificatului verde, conform reglementărilor în vigoare și în limita locurilor disponibile.

Parteneri

© 2021 Asociația Industrii Creative. Toate drepturile rezervate.