Susține

În 2021, Asociația Industrii Creative a dezvoltat cinci proiecte de impact (Rocanotherworld, Classix Festival, #PREƧENT, Fondul Donatorilor și Sinestezia) în activități culturale, sociale, educaționale și prietenoase cu mediul. Pentru anul 2022 ne propunem să maximizăm implicarea noastră în aceste proiecte, punând accentul pe acțiuni civice, cu influență majoră în dezvoltarea tinerilor, ajutorarea comunităților vulnerabile și defavorizate, promovarea culturii și deprinderea unui comportament responsabil față de natură. Îți mulțumim anticipat pentru susținere!

Donații directe

Contul în lei: cont IBAN RO49BTRL02401205T28464XX deschis la Banca Transilvania

Contul în Euro: cont IBAN RO24BTRL02404205T28464XX deschis la Banca Transilvania

Contul în Dolari: cont IBAN RO95BTRLUSDCRT00T2846401 deschis la Banca Transilvania

Pentru persoane fizice:

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venit pentru a susține proiectele desfășurate de noi

Dacă îți dorești să sprijini proiectele asociației – Rocanotherworld, Classix Festival, #PREƧENT, Fondul Donatorilor și Sinestezia – completează Formularul 230 cu datele tale personale și semnează-l până pe 25 mai 2022.

Vrei să știi mai multe despre activitatea Asociației Industrii Creative de anul trecut? Am pregătit aici o sinteză a experiențelor noastre din 2021.

Formularul va fi generat automat și depus la ANAF de către noi.

Completează formularul online cu datele tale

Semnează direct pe ecran și Generează PDF

Vei primi o copie a documentului pe care l-ai completat

Trimite formularul la adresa noastră de email

contact@asociatiaindustriicreative.com

Pentru persoane juridice:

Redirecționează 20% din impozitul pe profit/venit al companiei tale și contribuie la implementarea inițiativelor noastre.

Acum este mult mai simplu să vii în ajutorul nostru și al proiectelor desfășurate de Asociația Industrii Creative – Rocanotherworld, Classix Festival, #PREƧENT, Fondul Donatorilor și Sinestezia – prin redirecționarea celor 20% pentru persoane juridice. Pentru o informare completă, ți-am pregătit și o descriere sintetizată a activității noastre din anul 2021.

Descarcă modelul de contract

Completează și semnează contractul

Trimite contractul la adresa asociației

contact@asociatiaindustriicreative.com

© 2022 Asociația Industrii Creative. Toate drepturile rezervate.